středa 23. září 2015

Moje oblíbené produkty od Maybelline New York

Dnes jsem se rozhodla, že vám představím mé oblíbené produkty od značky Maybelline New York. Co se týče dekorativní kosmetiky, tak právě tato značka patří mezi mé úplně nejoblíbenější a s jejími produkty jsem většinou velmi spokojená.
1. Dost jsem si oblíbila řadu, která nese název Colorama. Tento modrý stín v odstínu 809 je opravdu skvěle pigmentovaný a vůbec nepráší, ale já jsem nenašla ještě dost odvahy s ním vyjít ven. A co říkáte na modré stíny vy? Nosíte je?
2. Mnohem více využívám odstín 605, což jsou vlastně jen krásné zlaté třpytky. Ke stínům je přiložený i aplikátor, který nabere mnohem více produktu, než klasický štětec.
3. Odstín 305 má slušnou pigmentaci a hází hezké studené odlesky. Občas ho požívám místo rozjasňovače.
4. - 6. Lesky na rty obecně moc nemusím, ale maybelline je vážně umí! Z řady Colorama vlastním rovnou 3 odstíny (475, 377, 273). Na rtech nezanechávají nepříjemný lepivý pocit a hezky voní. Jak můžete vidět, tak nejvíce používám ten růžový, který vypadá velmi přirozeně. 
7. Tvářenka v odstínu 301 je velmi jemně pigmentovaná, což mi právě u tvářenky vůbec nevadí. Alespoň vím, že to s ní nemůžu přehnat. Tato broskvová kráska obsahuje velmi slabounký zlatý shimmer, který se mi na ní moc líbí. Určitě bych ji doporučila všem začátečníkům!

1. Color tattoo vlastním pouze v odstínu 35 - On and on Bronze, což v blízké době určitě napravím, jelikož se podle mě jedná o úplně nejlepší produkt od Maybelline. Ta pigmentace je perfektní a slouží také jako primer. Na očích vydrží opravdu celý den!
2. BABY LIPS je hodně kontroverzní téma. Někomu prostě sedne a někomu ne. Já patřím do té první skupiny. Mě neskutečně vyhovuje, jelikož rty dobře hydratuje a navíc má SPF 20.
3. Vyzkoušela jsem už hodně řasenek, ale tahle Great Lash mi vyhovuje asi nejvíce. Má takový klasický kartáček, který mi dělá hezky přirozené řasy. Já vlastním verzi blackest black a ještě bych chtěla zkusit lots of lashes, ale tu bohužel nemůžu nikde sehnat. No každopádně tuto verzi mohu plně doporučit!
4. Tento lesk color sensational v odstínu 720 Golden powder naprosto zbožňuji! Vůbec nelepí a na rtech není nepříjemný. Dělá opravdu krásný efekt!
5. Strašně dlouho jsem hledala žvýkačkově růžovou rtěnku. Nakonec jsem sáhla po Color whisper v odstínu 120 Petal rebel na kterou jsem viděla dost pozitivní recenze. Není divu, že byla tak chválená. Je skvěle pigmentovaná a hezky hydratační!
A jaký je váš nejoblíbenější produkt od značky Maybelline New York?

16 komentářů:

  1. Color tattoo si chci taky pořídit. Už jsem se pro ně i vydala, ale nemohla jsem si vybrat barvu! :D Ta poslední rtěnka vypadá nádherně! :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám naprosto stejný problém! :D Ale pokud ještě žádný nevlastníš, tak bych šla určitě do odstínu On and on Bronze:)

      Vymazat
  2. Ja si chcem kúpiť Baby Lips ale neviem či by som ho využívala keďže mám EOS a ani ten moc nepoužívam, ale za to strašne zbožňujem balzamy, aj keď si ich zabúdam dávať. No a tú špirálu si chcem už celkom dlho kúpiť..super článok♥
    Art Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych si právě zase chtěla koupit ten EOS :D Jinak s balzámy to mám úplně stejně! Vždycky na ně zapomínám a přitom mám naprosto suché rty :( ...děkuji!♥

      Vymazat
  3. Jejich rtěnky jsou moc fajn, ale baby lips mi moc nesedl, ta hydratace je děsná, tedy aspoň pro mě :(

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý článek :) z řady Colorama mám ráda laky (nic jiného jsem nezkoušela), klasický Babylips jsem nezkoušela, ale mám Babyliss Electro v několika odstínech a ten mi vyhovuje a pak mám také ještě rtěnku Color Whisper v dost podobném odstínu jako ty 130 Pink Possibilities a do té jsem se naprosto zamilovala :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Laky vlastním čtyři a taky je mám velmi ráda :)

      Vymazat
  5. Já produktů od této značky moc nemám.. nějak mě nikdy nenapadlo od ní třeba vyzkoušet stíny, nebo třeba lesk na rty.. na co ale nedám dopustit jsou Baby lipsy a řasenky - ty jsi jednoduše budu kupovat pořád dokola, už nechci žádné jiné :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Tuto značku mám ráda :) Můj oblíbenec je jejich řasenka. www.kristynablog.com

    OdpovědětVymazat
  7. Super článek, na řasenku Great Lash slýchávám samé skvělé ohlasy, zatím jsem ji ale nikde neviděla :(

    carolinegrey.blogspot.cz ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Great Lash mi vyhovuje také nejvíce, ta řasenka je stejnak nejlepší v poměru cena-výkon :) Já používám kosmetiku skoro jen od Maybelline :)

    Natálie
    NATALIEHOLZ

    OdpovědětVymazat