středa 2. prosince 2015

Oblíbenci: Listopad 2015

Kosmetika
Tento korektor od Catrice v odstínu 010 Ivory jsem si koupila na doporučení youtuberky Getthelouk. Má obrovskou krycí schopnost a teď na podzim jsem si ho velmi oblíbila. Chtěla bych si pořídit i jeho novou tekutou verzi, ale momentálně mám rozdělané už 3 korektory.

Oblečení
Tohle tričko mě neskutečně zaujalo jak svou barvou, tak nápisem. Koupila jsem ho v New Yorkeru, kde měli spoustu nádherných jednoduchých triček, které mi v mém šatníku chybí.

Doplněk
Celý listopad jsem nejvíce nosila tyto tři páry náušnic. Dostala jsem je od mé nejlepší kamarádky, která se mi skvěle trefila do vkusu. Nejvíce jsem využila asi ty světle modré.

Boty
Na začátku listopadu se ještě našly nějaké teplejší dny, kdy jsem mohla vytáhnout tyhle černobílé vansky, které jsem koupila v Office shoes. Teď bych v plátěných botách asi umrzla, takže jsem se s nimi musela pro tento rok už bohužel rozloučit.

Jídlo
Patatas podle mě byly nic moc, ale ta tuňáková bageta mi opravdu chutnala! Na McDonald's to sice stejně nemá, ale jsem moc ráda, že jsem vyzkoušela konečně něco jiného.

Pití
Nejsem nějaký velký milovník čajů, ale když jsem byla u kamarádky a nebylo mi moc dobře, tak mi uvařila právě tento čaj z Marks & Spencer. Neskutečně mi zachutnal, takže jsem si musela jednu krabičku také pořídit. 

Hudba
Tento měsíc u nás doma nehrála snad jiná písnička, než tato od Adele. Určitě jste ji už všichni slyšeli, ale musela jsem ji tu zařadit, jelikož je opravdu nádherná!

Seriál
Momentálně probíhá velká vysílací pauza a lhářky se nám vrátí až v lednu, ale na konci listopadu byl odvysílaný tento speciál, ve kterém jsme se mohli dozvědět spoustu informací. Byl opravdu nabitý a já jsem si musela některé části pouštět 2x, abych vše pochytila.

Film
Celkem ráda se občas kouknu na nějaký ten horor. Tento podle mě nebyl vůbec špatný. Líbí se mi jeho zpracování. Chtěla jsem se na něj podívat už docela dlouho, jelikož mě velmi zaujal jeho trailer. No nakonec jsem se k němu dostala až tento měsíc.

Kniha
Bylo asi jasné, že se tu dnes objeví kniha s názvem Móda, krása a životní styl od Lucky a Nicol z acupofstyle. Jak už jsem psala, tak je to nádherná knížka, která je velmi inspirativní a moc ráda se k ní budu vracet! A co na ní říkáte vy?

Místo
Mým nejoblíbenějším místem za měsíc listopad se stal Impact Hub v Ostravě. Myslím si, že to bylo to nejlepší místo, které holky na Meet-up mohly vybrat! Počasí nám sice moc nepřálo, ale i přesto se celý den neskutečně vydařil a já na něj moc ráda vzpomínám.

A co jste si za měsíc listopad oblíbili vy?

17 komentářů:

  1. Hezké náušničky. :) Já si nikdy žádné oblíbence stanovit neumím. Mám teď akorát oblíbenou knihu, ale smutné je, že jsem ji koupila k Vánocům sestře.:D
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji!:) No musím se přiznat, že výběr pouze jedné věci do každé kategorie mi dává opravdu zabrat!:D

      Vymazat
  2. Tenhle korektor mám taky ráda a ještě radi mám ten nový tekutý, ten je vážně supr :)
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný článek :) Líbí se mi jak jsi to zpracovala :) Korektor mám taky a je vážně super no a to tričko je vážně boží ♥ Já jsem v obchodech s oblečením nebyla už hodně dlouho, ale doufám, že až se tam vypravím najdu nějaká podobná trička! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  4. Náušnice sú nádherné. :)
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na vianočnú giveaway na mojom blogu:
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2015/11/christmas-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Krásny článok :D hello je veľmi skvelý song a knižka je bomba! :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  6. Jů, to tričko zrovna dostanu od kamarádky ale v černém :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. To triko je fakt super!!! A kniha se mi taky líbí :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Pekný článok, tričko je krásne - milujem modrú, a aj tie náušnice sú zlaté ♥
    Passion of Life

    OdpovědětVymazat
  9. Za tie vansky ťa chválim :3 a čaje od M&S sú jednoducho báječné. :)
    www.tobecreativehasnolimits.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Ty náušničky se mi moc líbí :) Já si tento podzim oblíbila teplé šaty s dlouhým rukávem, mám asi troje a s teplými punčochami je to super alternativa ke kalhotům :)

    OdpovědětVymazat