středa 9. prosince 2015

Co si přeji k Vánocům?

1. Řetízek s mým jménem - Ten už chci celkem dlouho. Přijde mi ale divné koupit si ho sama, tak jsem se rozhodla přát si ho právě tyto Vánoce.
2. Diář na rok 2016 - Poslední dobou mi to plánování nějak nejde. Podařilo se mi třeba zapomenout, že jsem měla jít včera na ortodoncii. Tak jsem si řekla, že nějaký jednoduchý a tenký diář by mi mohl pomoct s plánováním článků a ostatních věcí.
3. Rtěnka od Rimmel London v odstínu 107 - Tento odstín rtěnky je neskutečně proslavený známou blogerkou a youtuberkou, která se jmenuje Zoella. Objevila se v jejím videu s oblíbenci, kde ji strašně moc chválila. Já už od Rimmelu vlastním odstín 38, který jsem si koupila také na její doporučení a jsem s ní velmi spokojená.
4. Vánoční svetr - Zjistila jsem, že by se mi hodil nějaký ten svetr s Vánoční tématikou. Tento, který je zdobený motivem soba jsem našla v dětské sekci F&F. Když s ním zatřesete, tak těm sobům dokonce svítí i čumáčky!
5. Boty Adidas Superstar - V poslední době tyto boty vidím snad u všech blogerek. Neskutečně se mi líbí, jak jsou jednoduché a hodí se vážně ke všemu. 
6. Kulma na vlasy - Za nějakou kulmu s tlustším nástavcem bych byla moc ráda. Není to zrovna věc, kterou nějak nutně potřebuji, ale udělala by mi radost.
7. Externí pevný disk - Jelikož mi pomalu odchází můj milovaný notebook, tak bych opravdu potřebovala nějaký objemnější externí disk, na který bych si mohla zálohovat mých milión fotek! Nerada bych o ně totiž přišla.
8. Povlečení z F&F - Do tohoto povlečení jsem se strašně moc zamilovala. Líbí se mi ten jeho jednoduchý design, který by se mi hodil do pokoje.
9. Řasenka od Maybelline New York - Jelikož mi dochází řasenka, tak bych potřebovala nějakou novou. Obecně od Maybelline mám ráda snad všechny. Řasenky totiž vážně umí. Nejvíce bych ale chtěla vyzkoušet tu Lash Sensational, která je velmi chválená.
10. IKEA - ALEX zás. díl s 9 zásuvkami - Jelikož se mi hromadí kosmetika a celkově věci, které už nemám kam dávat, tak jsem se porozhlédla po nějakém úložném prostoru. Nakonec jsem zvolila tyto šuplíky, které má snad každá zahraniční youtuberka. I když tohle na Ikeu není zrovna nejlevnější, tak doufám, že kvalita bude ceně odpovídat.

A co si přejete k Vánocům vy?

8 komentářů:

  1. Ten sveter je perfektný :D Máš pekný wishlist dúfam že dostaneš čo si praješ :) Ja by som zas chcela Vansy :))
    Fashion Lovers

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ten svetr jsem nakonec dostala a je opravdu skvělý!:D ..Tak to doufám, že si je pod stromečkem našla:)

      Vymazat
  2. Ty šuplíky mám a fakt to krásně ladí do pokoje :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Tie poličky by sa mi hodili taktiež :) A Superstary sa mi páčia takisto, no má ich už naozaj každý (mám dojem, že je to ešte horšie ako s Nike Air Force), tak ma už aj omrzeli a asi si ich ani nekúpim.

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě ještě pořád neomrzely:) Vůbec mi nevadí, že je má kde kdo, ale plně tě chápu:)

      Vymazat