středa 6. ledna 2016

Moje oblíbené řasenky

Dnes jsem se rozhodla doporučit vám nějaké mé oblíbené řasenky. Všichni ale víme, že to s nimi není vůbec jednoduché a spatně se doporučují, jelikož každému sedne úplně něco jiného. Někomu zmiňované řasenky vykouzlí nádherně dlouhé a husté řasy a pro někoho to zase můžou být naprosté propadáky. Ale ať už máte řasy jakékoliv a tyhle řasenky jste ještě nevyzkoušely, tak vám podle mě budou s největší pravděpodobností vyhovovat.
Kartáček u této řasenky mi opravdu skvěle sedí, jelikož se s ním hezky dostanu i k těm nejdrobnějším řasám. Je celkem hustý a díky jeho tvaru dosáhnete nádherného motýlího efektu. Nerozmazává se, je skutečně černo černá a vydrží na místě celý den.

Tuhle řasenku mám teprve krátce, ale už teď o ní můžu říct, že je vskutku skvělá. Má docela podobný kartáček jako ta od Lorealu, ale vyhovuje mi ještě mnohem více. Nanáší totiž menší množství produktu, a tak nedochází ke slepení řas. Aplikace je velmi rychlá a řasenka drží celý den jako přibitá. Občas mám i problém ji pořádně odlíčit. 

Toto je doopravdy skvělý produkt na spodní řasy. Má velmi drobný kartáček, a tak se dostane vážně všude. S touto řasenkou dosáhnete nádherně dlouhých řas. Nikde neopadává a dlouho vydrží. Doporučuji ale nanést více vrstev, jelikož nenanáší moc barvy, takže řasy jsou sice dlouhé, ale při jedné vrstvě vypadají strašně tenounce a nevýrazně. 

Rimmelácké řasenky moc nemusím, jelikož na mě mají vždy až moc mokrou konzistenci a slepujou mi řasy. Tahle si mě ale opravdu získala. Je sice ze začátku trošku mokřejší a má na mě nezvykle velký kartáček, ale i přesto jsme si k sobě našly cestu. Řasy mi vždy moc hezky prodlouží a i zahustí. Dělá opravdu přirozený efekt, jelikož po nanesení řasy neztuhnou jako beton, ale naopak jsou nádherně měkké.

A jaké jsou vaše nejoblíbenější řasenky?

6 komentářů:

  1. Ani jednu z těchto řasenek jsem nikdy neměla, ale určitě bych je ráda vyzkoušela :) Moje oblíbená je z Avonu - Super Shock :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ráda řasenky od Rimmelu, nebo Loreál jsou dobrý :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Podľa mňa sú riasenky od Maybelline úžasné! :D pekný článok :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  4. I love the Lash Sensation from Maybelline! It's my holy grail for mascara! xo, Susan Greenfield

    OdpovědětVymazat